Wijndegustatie

Art & wine shop header Art & wine shop header Art & wine shop header

Wanneer

De organisatie van een wijnproeverij is mogelijk op dinsdag- en donderdagavond van 19 tot 21u, steeds na afspraak via erik@artandwine.org of 0471 860 828.

Locatie

Krogstraat 116, te 1860 Meise

Aantal deelnemers

Wegens de Coronamaatregelen, beperken we momenteel tot maximaal 4 in uw eigen bubble. Eens een versoepeling in de huidige situatie toegestaan wordt, kunnen we tot 10 deelnemers ontvangen.

art & wine

Prijs

25,-€ per deelnemer, zonder verplichting tot aankoop. Iemand die bestelt tgv deze degustatie voor een waarde van 100,-€, krijgt een tegoedvoucher van 20,-€ welke gebruikt kan worden bij een volgende aankoop. Ik voorzie een rijk gevuld proefassortiment. Andere wijnen dan het degustatieprogramma kunnen mits meerprijs geregeld.

Wellevendheid

Teneinde de buren niet te storen, wordt er gevraagd de nodige rust in acht te nemen bij het verlaten van onze locatie na de degustatie.

Degustatie op verplaatsing, bij u thuis, of als bedrijfsevent

Uiteraard kan dit ook georganiseerd worden. De host zorgt voor de locatie, infrastructuur en maximum 10 deelnemers (of in overleg). Prijzen zoals hierboven, met mogelijks aanpassing wegens afstand. Dergelijke proeverij kan in principe gedaan worden op eender welk moment. De host wordt gevraagd glazen en water te voorzien, of in samenspraak.

Plan nu uw afspraak. Enkel mogelijk op dinsdag- en donderdagavond van 19 tot 21u